Ta kontakt med Studieadvokaten for en vurdering av din

Priser og betaling

Juridisk hjelp

Vi i Studieadvokatene har vært studenter selv, og vet at de færreste studenter sitter med tusenlapper som brenner hull i lommeboken. Heldigvis finnes det en rekke ordninger som gjør at kostnadene til advokat kan bli dekket. Institusjonen vil dekke advokatkostnadene fra sak om utestenging er reist, for eksempel ved mistanke om fusk og i skikkethetssaker. Har du innboforsikring er det også en stor mulighet for at denne vil kunne dekke deler av kostnadene i andre type saker.

Det koster ingenting å ta kontakt med Studieadvokatene for en vurdering av din sak. Vi vil alltid starte med å undersøke muligheten for å få kostnadene til advokat dekket gjennom det offentlige eller dine forsikringer. Du betaler aldri noe før dette er uttrykkelig avtalt.

Dersom oppdraget ikke dekkes av det offentlige eller din forsikring, vil vi ta en grundig vurdering av saken din, og gi deg ærlige tilbakemeldinger på om det vil lønne seg å ta saken videre eller ikke.

Veiledende timepris for advokatbistand i studentsaker er 2 200 kroner inkl. mva. Den faktiske prisen kan bli både høyere og lavere enn dette, avhengig av saken. Du vil få vite prisen for det aktuelle oppdraget før du binder deg til noe som helst. 

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat og vurdering av din sak.

Juridiske problemstillinger for studenter

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
© Studieadvokatene. Alle rettigheter reservert.