Studenter trenger også juridisk hjelp

Andre rettsområder

Juridisk hjelp

Som student er man særlig utsatt for en rekke potensielle juridiske tvister. Mange studenter leier sin første bolig. Selv om de fleste utleieforhold foregår uten problemer, finnes det utleiere som utnytter studenters manglende erfaring i boligmarkedet. De fleste studenter også deltidsjobber, hvor det er fort gjort å bli utnyttet dersom man ikke er oppmerksom på ens egne rettigheter. Videre har man eksempelvis studenter med barn eller studenter med funksjonsnedsettelser, som kan møte på en rekke juridiske problemstillinger, som både skiller seg fra øvrige studenter, og fra ikke-studenter i samme situasjon.

Husleietvister, arbeidstvister, tvister om barnefordeling, diskriminering, skadeerstatning, og en lang rekke andre potensielle rettstvister befinner seg innen rettsområder som ikke er unike for studenter, men hvor studenter enten er særlig utsatt eller har særskilte rettigheter.

Vi har advokater som har kompetanse og erfaring på en lang rekke rettsområder, kombinert med en særlig kunnskap om studenters spesielle situasjon.

Vi vet at det kan være skummelt å gå inn i en tvist med arbeidsgiver, NAV eller en eks-samboer. Vi vet også at det for mange kan være et stort steg å ta kontakt med en advokat når man først er i en tvist. I Studieadvokatene har vi et fokus på å gjøre prosessen fra første samtale frem til saken er over så enkel og smertefri som mulig, gjennom oppfølging og veiledning fra start til slutt. Når du tar kontakt skal du være sikker på å møte noen som lytter til din problemstilling, og som gir deg ærlige tilbakemeldinger. Vi søker alltid å lete etter muligheter for å få kostnadene til advokatbistand dekket, og du betaler aldri noe før dette er uttrykkelig avtalt.

Dersom du er student, og enten er i eller frykter å havne i en rettslig tvist, kan du ta kontakt i dag for en uforpliktende prat og vurdering av din sak.

Juridiske problemstillinger for studenter

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
© Studieadvokatene. Alle rettigheter reservert.